Husdetaljer

250 kvm nyoppusset hus med luksus interiør i lyse og avstemte farger. Nyt late feriedager i dette overdimensjonerte, sydvest vendte bassenget. For familier med småbarn kan et sikkerhetsnett tas av og på. Poolen kan varmes, og poolboyen kommer ukentlig og renser. Boblebadet I hjørnet har sittebenk, og man kan tilbringe mange hyggelige timer her. Komfortable solsenger står klare, og under det delvis overbygde taket finner du sittegruppe med plass til alle. Her er også takvifter. Om kvelden tennes stearinlys og lyset i bassenget, og insektsnettingen holder myggen ute. Kan man ha en bedre ferie enn dette?

Er man i det lekne hjørnet så er det biljardbord, air hockey, elektrisk dart og bordtennis i garasjen. Av og til er det godt å stenge av husets 400 TV-kanaler og hygge seg med spill i sammen. Huset har en åpen planløsning, stor skyvedør til terrassen, 50” SMART TV med 400 kanaler, Playstation 2 med spill, CD spiller, romslig sittegruppe. Det store master soverommet har direkte utgang til bassenget. Her er en king size seng med ekstra god madrass. Alle soverommene har oppgraderte madrasser. Her er også en romslig babyseng med sprinkler. Master badet har doble vasker, en kjempestor hjørnedusj og et stort badekar, og to garderober. Den andre King-suiten har en stor dobbelt seng og privat bad, også dette med utgang rett til bassenget. Her er dusj og enkel vask. Tredje og fjerde soverom har to enkle senger og en dobbeltseng og deler det tredje baderommet som har enkel vask og dusj. Hårfønere er tilstede.


Det femte soverom har to enkle senger. Alle soverom har kabel-TV med ca. 100 kanaler. Den ene stuen har en dobbel sovesofa.

Kjøkkenet er meget godt utstyrt, og alt er oppgradert og nytt. Kjøleskapet har isbitmaskin og filter. Fryser. Alt i stål. Granitt benkeplater. I kjøkkenøya er det innebygget kjøleskap for 138 øl/brus-bokser. Kjøkkenet har en koselig og åpen spiseplass med plass til syv. Her har du flott utsikt til bassenget. Ved kjøkkenbenken er det 4 barstoler. Spisestuen er dekket til åtte personer. Boligen har gratis trådløst internett og en kontorpult med telefon. Fri bruk av telefon I hele USA og Canada. Vaskerommet er utstyrt med vaskemasking og trommel samt strykeutstyr. Ekstra sengetøy og håndklær ligger i skapene. Sluttrengjøring er inkludert for booking på minst 6 netter. For barnefamilier finnes det også to høye stoler. Aircondition i hele huset.

Huset holder en meget høy kvalitet etter europeisk standard. De gule skolebussene kjører også fra feltet hver dag, akkurat som på film. Står du tidlig opp får du også med deg alle luftballongene med turister som svever høyt oppe, og av og til lander de på feltet. Sluttvask er inkludert ved opphold på minst 6 dager. Velkommen skal dere være!